Rogue – Natus Vincere 19/10, odds, live stream, speltips

Rogue
vs
Natus Vincere
20-10-19 17:00 EUL
Natus Vincere
Bästa matchoddsen
1 2.10
2 1.65
Vinstchans
Odds för Rogue - Natus Vincere

Oddsen uppdaterades 2020-10-19 05:43:12. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Rogue – Natus Vincere i EUL

Matchen spelades i EUL mellan Rogue och Natus Vincere. Mötets matchstart var 17:00 den 19 oktober.

De bästa oddsen inför Rogue - Natus Vincere

Kikade vi på oddsen inför mötet i EUL mellan Rogue och Natus Vincere så var Natus Vincere oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget betway gav då det högsta oddset till 1.65 gånger pengarna på Natus Vincere som vinnare. I snitt låg oddset på en vinst till Natus Vincere på 2,10 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Rogue var spelbolagens under dog i mötet mot Natus Vincere i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Rogue gav betway till oddset 2.10. Snittoddset på att underdogen Rogue skulle vinna matchen gav hos de 1 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,65 gånger pengarna inför mötet mot Natus Vincere.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Rogue och Natus Vincere kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. I snitt gav de 1 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Rogue - Natus Vincere skulle kryssa matchen.

Poängfacit Rogue

Rogue har på hemmaplan i EUL spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

På bortaplan så har Rogue under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

På de totalt 0 matcher Rogue har spelat under säsongen i EUL så har laget kammat hem 0 poäng. Det gör att Rogue har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Natus Vincere

Natus Vincere facit så här långt är 0 inspelade poäng i EUL på 0 hemmamatcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På bortaplan har Natus Vincere i EUL tagit 0 poäng på 0 matcher. Detta innebär att Natus Vincere har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

Natus Vincere har tagit 0 poäng i EUL under säsong, på 0 spelade matcher. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Rogue - Natus Vincere

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Rogue och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Natus Vincere på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.