Royal Never Give Up – MAD Lions 18/5, odds, speltips, live stream

Royal Never Give Up
vs
MAD Lions
21-05-18 15:00 Mid-Season Invitational
MAD Lions
Bästa matchoddsen
1 1.30
2 3.40
Vinstchans
Odds för Royal Never Give Up - MAD Lions
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-16 23:33:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Royal Never Give Up mötte MAD Lions den 21-05-18

Med matchstart 15:00 så spelades matchen i Mid-Season Invitational mellan Royal Never Give Up och MAD Lions, den 18 maj.

De bästa oddsen inför Royal Never Give Up - MAD Lions

Inför mötet mellan Royal Never Give Up - MAD Lions i Mid-Season Invitational så talade spelbolagens odds för en seger till Royal Never Give Up och bet365 gav då det bästa oddset till 1.30 gånger pengarna. Att Royal Never Give Up skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 3,30 hos de 2 spelbolagen i listan ovan.

MAD Lions var spelbolagens under dog i mötet mot Royal Never Give Up i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till MAD Lions gav bet365 till oddset 3.40. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till MAD Lions och de 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,30 på en seger till MAD Lions.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Royal Never Give Up och MAD Lions kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Royal Never Give Up - MAD Lions.

Poängfacit Royal Never Give Up

Hemmalaget Royal Never Give Up har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Royal Never Give Up ett poängsnitt på 0 poäng per match.

0 poäng har Royal Never Give Up facit så här långt på 0 matcher i Mid-Season Invitational. I Mid-Season Invitational har Royal Never Give Up med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

På de 0 matcher Royal Never Give Up har spelat denna säsong i Mid-Season Invitational så har laget tagit 0 poäng. Det gör att Royal Never Give Up har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit MAD Lions

MAD Lions har ett hemmafacit i Mid-Season Invitational spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Hemma har MAD Lions ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

MAD Lions har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Mid-Season Invitational på 0 spelade matcher. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Denna säsong har MAD Lions i Mid-Season Invitational håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Royal Never Give Up - MAD Lions

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Royal Never Give Up, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för MAD Lions.