Royal Never Give Up – PSG Talon 16/5, odds, speltips, live stream

Royal Never Give Up
vs
PSG Talon
21-05-16 14:00 Mid-Season Invitational
PSG Talon
Bästa matchoddsen
1 1.20
2 4.33
Vinstchans
Odds för Royal Never Give Up - PSG Talon
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-16 15:37:21. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Royal Never Give Up – PSG Talon i Mid-Season Invitational

Matchen spelades i Mid-Season Invitational mellan Royal Never Give Up och PSG Talon. Mötets matchstart var 14:00 den 16 maj.

De bästa oddsen inför Royal Never Give Up - PSG Talon

Inför mötet mellan Royal Never Give Up - PSG Talon i Mid-Season Invitational så talade spelbolagens odds för en seger till Royal Never Give Up och bet365 gav då det bästa oddset till 1.20 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 4,22 på att Royal Never Give Up skulle vinna matchen.

PSG Talon var spelbolagens under dog i mötet mot Royal Never Give Up i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till PSG Talon gav bet365 till oddset 4.33. Snittoddset på PSG Talon som segrare låg på 1,20 gånger pengarna inför matchen.

Inför mötet mellan Royal Never Give Up och PSG Talon så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Royal Never Give Up - PSG Talon.

Poängfacit Royal Never Give Up

Royal Never Give Up har ett hemmafacit så här lång i Mid-Season Invitational där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

På 0 spelade matcher har Royal Never Give Up denna säsong i Mid-Season Invitational tagit 0 poäng. Detta gör att Royal Never Give Up har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På de totalt 0 matcher Royal Never Give Up har spelat under säsongen i Mid-Season Invitational så har laget kammat hem 0 poäng. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit PSG Talon

PSG Talon har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i Mid-Season Invitational. Detta innebär att PSG Talon har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

0 poäng har PSG Talon i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Mid-Season Invitational. Detta gör att Royal Never Give Up har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Denna säsong har PSG Talon i Mid-Season Invitational håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Royal Never Give Up - PSG Talon

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Royal Never Give Up och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för PSG Talon på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.