SANDBOX Gaming – Team Vitality 10/11, odds, live stream, speltips

SANDBOX Gaming
vs
Team Vitality
21-11-10 09:00 Six Major
Team Vitality
Bästa matchoddsen
1 2.50
2 1.48
Vinstchans
Odds för SANDBOX Gaming - Team Vitality
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-11-10 07:54:17. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo SANDBOX Gaming – Team Vitality i Six Major

Matchen spelades i Six Major mellan SANDBOX Gaming och Team Vitality. Mötets matchstart var 09:00 den 10 november.

1X2-oddsen på SANDBOX Gaming - Team Vitality

Kikade vi på oddsen inför mötet i Six Major mellan SANDBOX Gaming och Team Vitality så var Team Vitality oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.48 gånger pengarna på Team Vitality som vinnare. Team Vitality var som sagt favorit inför detta möte och de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,50 gånger pengarna.

Spelbolagen trodde inte på SANDBOX Gaming som vinnare i matchen mot Team Vitality. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på SANDBOX Gaming som vinnare till 2.50 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,48 på SANDBOX Gaming som vinnare.

Ett spel på krysset mellan SANDBOX Gaming och Team Vitality gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Att SANDBOX Gaming - Team Vitality skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit SANDBOX Gaming

Hemmalaget SANDBOX Gaming har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

SANDBOX Gaming har på bortaplan i Six Major denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta innebär att SANDBOX Gaming har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Under säsongen i Six Major så har SANDBOX Gaming spelat in 0 poäng på 0 matcher. SANDBOX Gaming har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Team Vitality

På hemmaplan har Team Vitality fått ihop 0 poäng i Six Major denna säsong på 0 spelade matcher. Team Vitality har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan så har Team Vitality i Six Major under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher Team Vitality har spelat i Six Major under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Team Vitality har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för SANDBOX Gaming - Team Vitality

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för SANDBOX Gaming, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Team Vitality.