Sector One – Ion Squad 28/6, odds, streaming, speltips

Sector One
vs
Ion Squad
21-06-28 18:00 Belgian League
Ion Squad
Bästa matchoddsen
1 1.12
2 5.50
Vinstchans
Odds för Sector One - Ion Squad
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-27 22:08:37. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Sector One – Ion Squad matchstart 28 juni

Matchen spelades i Belgian League mellan Sector One och Ion Squad. Mötets matchstart var 18:00 den 28 juni.

De bästa oddsen inför Sector One - Ion Squad

Inför matchen mellan Sector One och Ion Squad i Belgian League så var Sector One spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Sector One hittade du hos Unibet till 1.12 gånger pengarna. Favoriten Sector One kunde du i snitt spela på till oddset 5,30 gånger pengarna som vinnare hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Ett spel på Ion Squad, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 5.50 gånger pengarna hos Unibet. Om vi jämför oddsen från de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,11 gånger pengarna på Ion Squad som vinnare.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Sector One och Ion Squad hittade du hos till oddset . Snittoddet hos de 5 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Sector One

På 0 spelade matcher har Sector One nu 0 insamlade poäng i event. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

Sector One har ett bortafacit i Belgian League med 0 poäng på 0 spelade matcher. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

På 0 spelade matcher så har Sector One håvat in 0 poäng under säsongen i event. Sector One har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Ion Squad

På 0 matcher i Belgian League har Ion Squad nu 0 insamlade poäng. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Ion Squad ett snitt på 0 poäng per match.

Sector One har ett facit på bortaplan denna säsong i Belgian League med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Och detta innebär att Sector One har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

På 0 matcher har Ion Squad spelat in 0 poäng denna säsong i event. Per spelad match har Ion Squad ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Sector One - Ion Squad

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Sector One, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Ion Squad.