Sengoku Gaming – Crest Gaming 27/6, odds, streaming, speltips

Sengoku Gaming
vs
Crest Gaming
21-06-27 09:00 LJL
Crest Gaming
Bästa matchoddsen
1 1.40
2 2.80
Vinstchans
Odds för Sengoku Gaming - Crest Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-23 08:51:24. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Sengoku Gaming – Crest Gaming i LJL

Sengoku Gaming och Crest Gaming i LJL med matchstart 09:00 den27 juni.

De bästa & högsta oddsen inför Sengoku Gaming - Crest Gaming

Inför matchen mellan Sengoku Gaming och Crest Gaming i LJL så var Sengoku Gaming spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Sengoku Gaming hittade du hos Unibet till 1.40 gånger pengarna. Att Sengoku Gaming skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 2,80 hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

2.80 var det högsta oddset på nederlagstippade Crest Gaming som vinnare i mötet mot Sengoku Gaming. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. I snitt gav de 1 spelbolagen i vår lista oddset 1,40 att Crest Gaming skulle ta en oväntad seger.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Sengoku Gaming och Crest Gaming kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. I snitt gav de 1 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Sengoku Gaming - Crest Gaming skulle kryssa matchen.

Poängfacit Sengoku Gaming

För Sengoku Gaming så har laget denna säsong i LJL håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Detta innebär att Sengoku Gaming i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Sengoku Gaming har ett bortafacit i LJL med 0 poäng på 0 spelade matcher. Så här långt har Sengoku Gaming ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

I LJL har Sengoku Gaming 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Per match har Sengoku Gaming ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Crest Gaming

Crest Gaming har ett facit i LJL där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

0 poäng har Crest Gaming i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i LJL. Detta innebär att Crest Gaming har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

I LJL har Crest Gaming under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Sengoku Gaming - Crest Gaming

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Sengoku Gaming, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Crest Gaming.