simply TOOBASED – 4 Zoomers 16/5, odds, live stream, speltips

simply TOOBASED
vs
4 Zoomers
4 Zoomers
Odds för simply TOOBASED - 4 Zoomers
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-16 18:08:18. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades simply TOOBASED – 4 Zoomers i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen

Mötet i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen mellan simply TOOBASED och 4 Zoomers spelades den 16/5 matchstart med start kl. 19:00.

De bästa & högsta oddsen inför simply TOOBASED - 4 Zoomers

Inför matchen mellan simply TOOBASED och 4 Zoomers i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen så var 4 Zoomers spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på 4 Zoomers hittade du hos Bethard till 1.29 gånger pengarna. De 4 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 3,46 att favoriten 4 Zoomers skulle vinna matchen.

Simply TOOBASED var nederlagstippade i mötet mot 4 Zoomers och det högsta oddset på simply TOOBASED som vinnare hittade du hos Bethard till oddset 3.50. I snitt gav de 4 spelbolagen i vår lista oddset 1,28 att simply TOOBASED skulle ta en oväntad seger.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att simply TOOBASED och 4 Zoomers skulle kryssa i mötet. Ett oavgjort spel på simply TOOBASED - 4 Zoomers gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 4 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit simply TOOBASED

Simply TOOBASED har på hemmaplan i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

På bortaplan har simply TOOBASED tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Och detta gör att simply TOOBASED har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

På 0 spelade matcher så har simply TOOBASED håvat in 0 poäng under säsongen i event. Detta innebär att simply TOOBASED har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit 4 Zoomers

4 Zoomers har i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

4 Zoomers har ett facit med 0 poäng i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen på 0 spelade bortamatcher. Så här långt så har 4 Zoomers därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På 0 matcher har 4 Zoomers spelat in 0 poäng denna säsong i event. 4 Zoomers har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för simply TOOBASED - 4 Zoomers

Likaresultatet innebär att simply TOOBASED på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. 4 Zoomers har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.