simply TOOBASED – Hokori 3/11, odds, live stream, speltips

simply TOOBASED
vs
Hokori
21-11-03 00:00 BTS Pro Series: Americas
Hokori
Bästa matchoddsen
1 6.00
2 2.10
Vinstchans
Odds för simply TOOBASED - Hokori

Oddsen uppdaterades 2021-11-01 19:18:31. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo simply TOOBASED – Hokori i 3 november

Simply TOOBASED och Hokori i BTS Pro Series: Americas med matchstart 00:00 den 3 november.

De bästa oddsen inför simply TOOBASED - Hokori

Inför mötet mellan simply TOOBASED - Hokori i BTS Pro Series: Americas så talade spelbolagens odds för en seger till Hokori och betway gav då det bästa oddset till 2.10 gånger pengarna. Hokori var som sagt favorit inför detta möte och de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 6,00 gånger pengarna.

Simply TOOBASED var nederlagstippade i mötet mot Hokori och det högsta oddset på simply TOOBASED som vinnare hittade du hos betway till oddset 6.00. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 2,10 att simply TOOBASED skulle vinna matchen.

Hos spelbolaget betway så hittade du det högsta spelet på matchen mellan simply TOOBASED - Hokori i Champions League till 2.15 gånger pengarna. De 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 2,15 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit simply TOOBASED

Simply TOOBASED har på hemmaplan i BTS Pro Series: Americas spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Simply TOOBASED har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På bortaplan har simply TOOBASED tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Och detta gör att simply TOOBASED har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

Simply TOOBASED har ett facit denna säsong i BTS Pro Series: Americas med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Det gör att simply TOOBASED har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Hokori

Hokori har ett hemmafacit i BTS Pro Series: Americas spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Hokori ett snitt på 0 poäng per match.

0 poäng har Hokori i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i BTS Pro Series: Americas. Så här långt så har Hokori därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Denna säsong har Hokori i BTS Pro Series: Americas håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för simply TOOBASED - Hokori

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för simply TOOBASED har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Hokori har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.