SK Gaming Prime – BIG 24/6, odds, speltips, live stream

SK Gaming Prime
vs
BIG
21-06-24 18:00 Prime League Pro Division
BIG
Bästa matchoddsen
2 1.47
Vinstchans
Odds för SK Gaming Prime - BIG
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-24 17:50:15. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo SK Gaming Prime – BIG i Prime League Pro Division

Matchen spelades i Prime League Pro Division mellan SK Gaming Prime och BIG. Mötets matchstart var 18:00 den 24 juni.

De bästa oddsen inför SK Gaming Prime - BIG

Inför matchen mellan SK Gaming Prime och BIG i Prime League Pro Division så var BIG spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på BIG hittade du hos Unibet till 1.47 gånger pengarna. De 5 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 2,68 att favoriten BIG skulle vinna matchen.

Oddset på nederlagstippade SK Gaming Prime låg som högst på 2.80 hos Bethard. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 5 spelbolagen i snitt oddset 1,40 på SK Gaming Prime som vinnare.

Ett kryss mellan SK Gaming Prime och BIG gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . Att SK Gaming Prime och BIG skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit SK Gaming Prime

Hemmalaget SK Gaming Prime har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. SK Gaming Prime har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

SK Gaming Prime har på bortaplan i Prime League Pro Division denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. I Prime League Pro Division har SK Gaming Prime med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

Under säsongen i Prime League Pro Division så har SK Gaming Prime spelat in 0 poäng på 0 matcher. SK Gaming Prime har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit BIG

BIG har i Prime League Pro Division 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan har BIG i Prime League Pro Division tagit 0 poäng på 0 matcher. På bortaplan har BIG tagit 0,00 poäng per spelad match.

Denna säsong har BIG i Prime League Pro Division håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Per spelad match har BIG ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för SK Gaming Prime - BIG

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för SK Gaming Prime och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för BIG på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.