Solary – Team BDS 23/6, odds, live stream, speltips

Solary
vs
Team BDS
21-06-23 17:00 La Ligue Française
Team BDS
Bästa matchoddsen
1 2.00
2 1.75
Vinstchans
Odds för Solary - Team BDS
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-23 09:13:14. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Solary – Team BDS i La Ligue Française

Matchen som spelades i La Ligue Française mellan Solary vs Team BDS hade matchstart klockan 17:00, den 21-06-23.

De bästa & högsta oddsen inför Solary - Team BDS

Inför matchen mellan Solary och Team BDS i La Ligue Française så var Team BDS spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Team BDS hittade du hos betway till 1.75 gånger pengarna. Favoriten Team BDS kunde du i snitt spela på till oddset 1,98 gånger pengarna som vinnare hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

2.00 var det högsta oddset på nederlagstippade Solary som vinnare i mötet mot Team BDS. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 1,74 på Solary som vinnare.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Solary och Team BDS hittade du hos till oddset . Snittoddet hos de 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Solary

För Solary så har laget denna säsong i La Ligue Française håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

0 poäng har Solary facit så här långt på 0 matcher i La Ligue Française. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

På de totalt 0 matcher Solary har spelat under säsongen i La Ligue Française så har laget kammat hem 0 poäng. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Team BDS

Team BDS har i La Ligue Française 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Detta innebär att Team BDS har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

0 poäng har Team BDS i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i La Ligue Française. På bortaplan så har Team BDS därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

Team BDS har tagit 0 poäng i La Ligue Française under säsong, på 0 spelade matcher. Team BDS har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Solary - Team BDS

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Solary och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team BDS på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.