Spacestation Gaming – MIBR 14/5, odds, livestream, speltips

Spacestation Gaming
vs
MIBR
21-05-14 16:00 Six Invitational
MIBR
Bästa matchoddsen
1 1.64
2 2.15
Vinstchans
Odds för Spacestation Gaming - MIBR
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 17:44:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Spacestation Gaming – MIBR i Six Invitational

Den 21-05-14 så spelades mötet mellan Spacestation Gaming – MIBR i Six Invitational, med matchstart klockan 16:00.

De bästa oddsen inför Spacestation Gaming - MIBR

Inför matchen mellan Spacestation Gaming och MIBR i Six Invitational så var Spacestation Gaming spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Spacestation Gaming hittade du hos Unibet till 1.64 gånger pengarna. I snitt så gav 1 spelbolag oddset 2,15 på att favoriten Spacestation Gaming skulle utgå med seger.

Spelbolagen trodde inte på MIBR som vinnare i matchen mot Spacestation Gaming. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på MIBR som vinnare till 2.15 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,64 på MIBR som vinnare.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Spacestation Gaming - MIBR i Champions League till gånger pengarna. Ett oavgjort spel på Spacestation Gaming - MIBR gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Spacestation Gaming

Spacestation Gaming har tagit 0 poäng så här långt i Six Invitational på 0 spelade matcher. Detta innebär att Spacestation Gaming i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Spacestation Gaming har på bortaplan i Six Invitational denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Och detta gör att Spacestation Gaming har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

Spacestation Gaming har ett facit denna säsong i Six Invitational med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Detta innebär att Spacestation Gaming har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit MIBR

MIBR har ett hemmafacit i Six Invitational spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Denna säsong i Six Invitational har MIBR ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. MIBR har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

MIBR har på 0 spelade matcher i Six Invitational tagit 0 poäng denna säsongen. Detta gör att MIBR har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Spacestation Gaming - MIBR

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Spacestation Gaming, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för MIBR.