Spacestation Gaming – Mirage 23/6, odds, livestream, speltips

Spacestation Gaming
vs
Mirage
21-06-23 22:40 NA League
Mirage
Bästa matchoddsen
1 1.55
2 2.80
Vinstchans
Odds för Spacestation Gaming - Mirage
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-23 10:19:16. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Spacestation Gaming – Mirage i 23 juni

Spacestation Gaming och Mirage möttes i NA League den 23/6 med matchstart 22:40.

De bästa & högsta oddsen inför Spacestation Gaming - Mirage

Kikade vi på oddsen inför mötet i NA League mellan Spacestation Gaming och Mirage så var Spacestation Gaming oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget betway gav då det högsta oddset till 1.55 gånger pengarna på Spacestation Gaming som vinnare. I snitt låg oddset på en vinst till Spacestation Gaming på 2,55 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Mirage var nederlagstippade i mötet mot Spacestation Gaming och det högsta oddset på Mirage som vinnare hittade du hos Unibet till oddset 2.80. I snitt så kunde du spela på att Mirage gick vinnande ur detta möte till oddset 1,48 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Ett spel på krysset mellan Spacestation Gaming och Mirage gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Före avspark mellan Spacestation Gaming - Mirage så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Spacestation Gaming

Spacestation Gaming hemmafacit så här långt i NA League är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta innebär att Spacestation Gaming i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

0 poäng har Spacestation Gaming facit så här långt på 0 matcher i NA League. På bortaplan så har Spacestation Gaming därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

Spacestation Gaming har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Spacestation Gaming har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Mirage

Mirage facit så här långt är 0 inspelade poäng i NA League på 0 hemmamatcher. Detta innebär att Mirage har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Spacestation Gaming har ett facit på bortaplan denna säsong i NA League med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Mirage har i NA League ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Mirage har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Spacestation Gaming - Mirage

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Spacestation Gaming och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Mirage på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.