Spacestation Gaming – Mkers 16/5, odds, livestream, speltips

Spacestation Gaming
vs
Mkers
21-05-16 10:30 Six Invitational
Mkers
Bästa matchoddsen
1 1.60
2 2.20
Vinstchans
Odds för Spacestation Gaming - Mkers
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-16 01:56:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Spacestation Gaming – Mkers i Six Invitational

Spacestation Gaming och Mkers gjorde upp den 16 maj. Matchen spelades i Six Invitational med matchstart 10:30.

De bästa oddsen inför Spacestation Gaming - Mkers

Kikade vi på oddsen inför mötet i Six Invitational mellan Spacestation Gaming och Mkers så var Spacestation Gaming oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.60 gånger pengarna på Spacestation Gaming som vinnare. Av de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,20 på Spacestation Gaming som vinnare mot Mkers.

Mkers var nederlagstippade i mötet mot Spacestation Gaming och det högsta oddset på Mkers som vinnare hittade du hos Unibet till oddset 2.20. Snittoddset på att underdogen Mkers skulle vinna matchen gav hos de 2 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,60 gånger pengarna inför mötet mot Spacestation Gaming.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Spacestation Gaming och Mkers hittade du hos till oddset . De 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Spacestation Gaming

Spacestation Gaming hemmafacit så här långt i Six Invitational är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta gör att Spacestation Gaming har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

Spacestation Gaming har ett bortafacit under säsongen i Six Invitational med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. I Six Invitational har Spacestation Gaming med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

Under säsongen i Six Invitational så har Spacestation Gaming spelat in 0 poäng på 0 matcher. Det gör att Spacestation Gaming har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Mkers

Mkers har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i Six Invitational. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

Mkers har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Six Invitational på 0 spelade matcher. På bortaplan har Mkers tagit 0,00 poäng per spelad match.

På 0 matcher har Mkers spelat in 0 poäng denna säsong i event. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Spacestation Gaming - Mkers

Likaresultatet innebär att Spacestation Gaming på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Mkers har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.