Spacestation Gaming – Oxygen Esports 16/5, odds, livestream, speltips

Spacestation Gaming
vs
Oxygen Esports
21-05-16 13:30 Six Invitational
Oxygen Esports
Bästa matchoddsen
1 1.65
2 2.10
Vinstchans
Odds för Spacestation Gaming - Oxygen Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 23:43:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Spacestation Gaming – Oxygen Esports i Six Invitational

Spacestation Gaming och Oxygen Esports gjorde upp den 16 maj. Matchen spelades i Six Invitational med matchstart 13:30.

De bästa & högsta oddsen inför Spacestation Gaming - Oxygen Esports

På matchen i Six Invitational mellan Spacestation Gaming och Oxygen Esports så höll spelbolagen Spacestation Gaming som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.65 hos Unibet. I vår oddsjämförelse så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 2,10 på att Spacestation Gaming skulle vinna matchen.

Unibet gav det högsta odds på Oxygen Esports, som var nederlagstippade mot Spacestation Gaming, till 2.10 gånger pengarna. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,65 gånger pengarna på Oxygen Esports som vinnare.

Ett kryss mellan Spacestation Gaming och Oxygen Esports gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Spacestation Gaming - Oxygen Esports.

Poängfacit Spacestation Gaming

Spacestation Gaming har på hemmaplan i Six Invitational spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Spacestation Gaming har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

Spacestation Gaming har på bortaplan i Six Invitational denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

Spacestation Gaming har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Detta innebär att Spacestation Gaming har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Oxygen Esports

Oxygen Esports har ett facit i Six Invitational där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På 0 matcher har Oxygen Esports under säsong tagit 0 poäng i event. Så här långt så har Oxygen Esports därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Oxygen Esports har i Six Invitational 0 poäng på 0 matcher totalt. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Spacestation Gaming - Oxygen Esports

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Spacestation Gaming har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Oxygen Esports har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.