Spacestation Gaming – TSM 12/5, odds, livestream, speltips

Spacestation Gaming
vs
TSM
21-05-12 16:00 Six Invitational
TSM
Bästa matchoddsen
1 2.30
2 1.55
Vinstchans
Odds för Spacestation Gaming - TSM
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 16:15:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Spacestation Gaming – TSM i Six Invitational

Spacestation Gaming och TSM möttes i Six Invitational den 12/5 med matchstart 16:00.

De bästa oddsen inför Spacestation Gaming - TSM

Kikade vi på oddsen inför mötet i Six Invitational mellan Spacestation Gaming och TSM så var TSM oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.55 gånger pengarna på TSM som vinnare. Spelbolagen gav i snitt oddset 2,30 att TSM, favoriten hos de 1 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Spacestation Gaming var spelbolagens under dog i mötet mot TSM i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Spacestation Gaming gav Unibet till oddset 2.30. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Spacestation Gaming och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,55 på en seger till Spacestation Gaming.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Spacestation Gaming och TSM, till gånger pengarna. De 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Spacestation Gaming

Hemmalaget Spacestation Gaming har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Spacestation Gaming har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På bortaplan så har Spacestation Gaming under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Detta innebär att Spacestation Gaming har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher Spacestation Gaming har spelat denna säsong i Six Invitational så har laget tagit 0 poäng. Spacestation Gaming har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit TSM

TSM har ett hemmafacit i Six Invitational spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan så har TSM i Six Invitational under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. TSM har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

TSM har på 0 spelade matcher i Six Invitational tagit 0 poäng denna säsongen. TSM har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Spacestation Gaming - TSM

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Spacestation Gaming och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för TSM på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.