Susquehanna Soniqs – beastcoast 23/6, odds, stream, speltips

Susquehanna Soniqs
vs
beastcoast
21-06-23 21:20 NA League
beastcoast
Bästa matchoddsen
1 1.49
2 2.75
Vinstchans
Odds för Susquehanna Soniqs - beastcoast
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-23 16:35:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Susquehanna Soniqs mötte beastcoast den 21-06-23

Susquehanna Soniqs och beastcoast i NA League med matchstart 21:20 den23 juni.

De bästa & högsta oddsen inför Susquehanna Soniqs - beastcoast

Inför mötet mellan Susquehanna Soniqs - beastcoast i NA League så talade spelbolagens odds för en seger till Susquehanna Soniqs och Unibet gav då det bästa oddset till 1.49 gånger pengarna. Av de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,62 på Susquehanna Soniqs som vinnare mot beastcoast.

Oddset på nederlagstippade beastcoast låg som högst på 2.75 hos betway. De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,45 att beastcoast skulle vinna matchen.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att Susquehanna Soniqs och beastcoast skulle kryssa i mötet. Före avspark mellan Susquehanna Soniqs - beastcoast så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Susquehanna Soniqs

På 0 spelade matcher har Susquehanna Soniqs nu 0 insamlade poäng i event. På hemmaplan har Susquehanna Soniqs ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har Susquehanna Soniqs tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. I NA League har Susquehanna Soniqs med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

I NA League har Susquehanna Soniqs denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Susquehanna Soniqs har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit beastcoast

På hemmaplan har beastcoast fått ihop 0 poäng i NA League denna säsong på 0 spelade matcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu beastcoast ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har beastcoast i NA League under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Så här långt så har beastcoast därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Beastcoast har i NA League ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Beastcoast har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Susquehanna Soniqs - beastcoast

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Susquehanna Soniqs och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för beastcoast på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.