Team Aster – EHOME 14/5, odds, speltips, stream

Team Aster
vs
EHOME
EHOME
Bästa matchoddsen
1 1.55
Vinstchans
Odds för Team Aster - EHOME
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 04:58:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Team Aster – EHOME i 14 maj

Team Aster och EHOME i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen med matchstart 04:00 den14 maj.

De bästa & högsta oddsen inför Team Aster - EHOME

På matchen i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen mellan Team Aster och EHOME så höll spelbolagen Team Aster som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.55 hos betway. I vår oddsjämförelse så gav de 5 spelbolagen i snitt oddset 2,72 på att Team Aster skulle vinna matchen.

Spelbolaget Bethard gav det högsta oddset på EHOME som vinnare, till oddset 2.85 gånger pengarna. Snittoddset på EHOME som segrare låg på 1,43 gånger pengarna inför matchen.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Att Team Aster - EHOME skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Team Aster

Team Aster har tagit 0 poäng så här långt i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen på 0 spelade matcher. Detta innebär att Team Aster i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Team Aster har ett bortafacit i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen med 0 poäng på 0 spelade matcher. Och detta gör att Team Aster har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

Team Aster har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Detta innebär att Team Aster har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit EHOME

EHOME facit så här långt är 0 inspelade poäng i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen på 0 hemmamatcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu EHOME ett snitt på 0 poäng per match.

EHOME har ett facit med 0 poäng i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen på 0 spelade bortamatcher. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

EHOME har i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. EHOME har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Team Aster - EHOME

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Team Aster har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. EHOME har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.