Team Aster – Royal Never Give Up 17/5, odds, speltips, stream

Team Aster
vs
Royal Never Give Up
21-05-17 06:00 i-League
Royal Never Give Up
Bästa matchoddsen
1 1.27
2 3.50
Vinstchans
Odds för Team Aster - Royal Never Give Up
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 23:59:11. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Team Aster – Royal Never Give Up i 17 maj

Team Aster och Royal Never Give Up gjorde upp den 17 maj. Matchen spelades i i-League med matchstart 06:00.

Oddsen inför Team Aster - Royal Never Give Up

Inför mötet mellan Team Aster - Royal Never Give Up i i-League så talade spelbolagens odds för en seger till Team Aster och Unibet gav då det bästa oddset till 1.27 gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 3,50 att favoriten Team Aster skulle vinna matchen.

På nederlagstippade Royal Never Give Up så kunde du spela på det högsta oddset 3.50 som du hittade hos Unibet. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,27 på Royal Never Give Up som vinnare.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Team Aster och Royal Never Give Up kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Före avspark mellan Team Aster - Royal Never Give Up så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Team Aster

Hemmalaget Team Aster har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Team Aster ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Denna säsong har Team Aster ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta gör att Team Aster har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På 0 spelade matcher så har Team Aster håvat in 0 poäng under säsongen i event. Per match har Team Aster ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Royal Never Give Up

Royal Never Give Up har denna säsongen i i-League tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

0 poäng har Royal Never Give Up i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i i-League. Och detta innebär att Team Aster har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

På 0 matcher har Royal Never Give Up spelat in 0 poäng denna säsong i event. Royal Never Give Up har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Team Aster - Royal Never Give Up

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Aster och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Royal Never Give Up på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.