Team Bald Reborn – Hippomaniacs 12/5, odds, speltips, stream

Team Bald Reborn
vs
Hippomaniacs
Hippomaniacs
Bästa matchoddsen
1 1.25
2 3.80
Vinstchans
Odds för Team Bald Reborn - Hippomaniacs
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 06:32:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Team Bald Reborn – Hippomaniacs i 12 maj

Team Bald Reborn och Hippomaniacs möttes i DreamLeague DPC EU lägre divisionen den 12/5 med matchstart 13:00.

De bästa oddsen inför Team Bald Reborn - Hippomaniacs

Kikade vi på oddsen inför mötet i DreamLeague DPC EU lägre divisionen mellan Team Bald Reborn och Hippomaniacs så var Team Bald Reborn oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.25 gånger pengarna på Team Bald Reborn som vinnare. I vår oddsjämförelse så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 3,70 på att Team Bald Reborn skulle vinna matchen.

Spelbolaget betway gav det högsta oddset på Hippomaniacs som vinnare, till oddset 3.80 gånger pengarna. De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,24 att Hippomaniacs skulle vinna matchen.

Ett kryss mellan Team Bald Reborn och Hippomaniacs gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . Ett oavgjort spel på Team Bald Reborn - Hippomaniacs gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 2 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Team Bald Reborn

Team Bald Reborn har på hemmaplan i DreamLeague DPC EU lägre divisionen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Team Bald Reborn har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På bortaplan så har Team Bald Reborn under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Så här långt har Team Bald Reborn ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

Team Bald Reborn har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Detta innebär att Team Bald Reborn har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Hippomaniacs

Hippomaniacs har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i DreamLeague DPC EU lägre divisionen. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Hippomaniacs har ett facit med 0 poäng i DreamLeague DPC EU lägre divisionen på 0 spelade bortamatcher. Och detta innebär att Team Bald Reborn har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

I DreamLeague DPC EU lägre divisionen har Hippomaniacs under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Hippomaniacs har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Team Bald Reborn - Hippomaniacs

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Bald Reborn, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Hippomaniacs.