Team BDS – Misfits Gaming 16/1, odds, speltips, stream

Team BDS
vs
Misfits Gaming
22-01-16 16:00 LEC
Misfits Gaming
Bästa matchoddsen
1 2.15
2 1.65
Vinstchans
Odds för Team BDS - Misfits Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2022-01-16 10:12:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Team BDS – Misfits Gaming matchstart 16 januari

Team BDS och Misfits Gaming möttes den 22-01-16 med matchstart 16:00 i LEC.

De bästa oddsen inför Team BDS - Misfits Gaming

På matchen i LEC mellan Team BDS och Misfits Gaming så höll spelbolagen Misfits Gaming som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.65 hos Unibet. Favoriten Misfits Gaming kunde du i snitt spela på till oddset 2,15 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Team BDS var nederlagstippade i mötet mot Misfits Gaming och det högsta oddset på Team BDS som vinnare hittade du hos Unibet till oddset 2.15. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Team BDS och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,65 på en seger till Team BDS.

Ett kryss mellan Team BDS och Misfits Gaming gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . I snitt gav de 1 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Team BDS - Misfits Gaming skulle kryssa matchen.

Poängfacit Team BDS

Team BDS hemmafacit så här långt i LEC är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta innebär att Team BDS i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Denna säsong har Team BDS ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Och detta gör att Team BDS har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

Team BDS har ett facit denna säsong i LEC med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Team BDS har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Misfits Gaming

Misfits Gaming har denna säsongen i LEC tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Misfits Gaming ett snitt på 0 poäng per match.

Misfits Gaming har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i LEC på 0 spelade matcher. Detta innebär att Misfits Gaming har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

Misfits Gaming har i LEC ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Per spelad match har Misfits Gaming ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Team BDS - Misfits Gaming

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team BDS, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Misfits Gaming.