Team Empire – Oxygen Esports 19/5, odds, speltips, stream

Team Empire
vs
Oxygen Esports
21-05-19 09:00 Six Invitational
Oxygen Esports
Bästa matchoddsen
1 1.40
2 2.95
Vinstchans
Odds för Team Empire - Oxygen Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-19 05:19:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Team Empire – Oxygen Esports i Six Invitational

Matchen mellan Team Empire och Oxygen Esports i Six Invitational spelades den 19/5 med matchstart kl. 09:00.

Oddsen inför Team Empire - Oxygen Esports

På matchen i Six Invitational mellan Team Empire och Oxygen Esports så höll spelbolagen Team Empire som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.40 hos Unibet. Snittoddset på favoriten Team Empire, hos de 2 spelbolagen, låg på 2,85 gånger pengarna.

Oddset på nederlagstippade Oxygen Esports låg som högst på 2.95 hos betway. Snittoddset på att underdogen Oxygen Esports skulle vinna matchen gav hos de 2 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,38 gånger pengarna inför mötet mot Team Empire.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Team Empire och Oxygen Esports till det högsta oddset hos . De 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Team Empire

Hemmalaget Team Empire har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Team Empire ett poängsnitt på 0 poäng per match.

0 poäng har Team Empire facit så här långt på 0 matcher i Six Invitational. På bortaplan har Team Empire därmed 0,00 poäng per match.

Under säsongen i Six Invitational så har Team Empire spelat in 0 poäng på 0 matcher. Detta innebär att Team Empire har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Oxygen Esports

Oxygen Esports har denna säsongen i Six Invitational tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Detta innebär att Team Empire i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

0 poäng har Oxygen Esports i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Six Invitational. Detta gör att Team Empire har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher Oxygen Esports har spelat i Six Invitational under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Per spelad match har Oxygen Esports ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Team Empire - Oxygen Esports

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Empire, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Oxygen Esports.