Team Liquid – Counter Logic Gaming 17/7, odds, speltips, stream

Team Liquid
vs
Counter Logic Gaming
21-07-17 01:00 LCS
Counter Logic Gaming
Bästa matchoddsen
1 1.30
2 3.30
Vinstchans
Odds för Team Liquid - Counter Logic Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-07-15 07:16:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Team Liquid – Counter Logic Gaming i 17 juli

Team Liquid och Counter Logic Gaming möttes i LCS den 17/7 med matchstart 01:00.

De bästa & högsta oddsen inför Team Liquid - Counter Logic Gaming

Inför matchen mellan Team Liquid och Counter Logic Gaming i LCS så var Team Liquid spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Team Liquid hittade du hos Unibet till 1.30 gånger pengarna. Team Liquid var som sagt favorit inför detta möte och de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 3,30 gånger pengarna.

Oddset på nederlagstippade Counter Logic Gaming låg som högst på 3.30 hos Unibet. Nederlagstippade Counter Logic Gaming var som sagt ingen favorit i mötet mot Team Liquid och i snitt gav ett spel hos de 1 spelbolagen ovan oddset 1,30.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Team Liquid och Counter Logic Gaming hittade du hos till oddset . Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Team Liquid

Team Liquid hemmafacit så här långt i LCS är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan så har Team Liquid under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan har Team Liquid därmed 0,00 poäng per match.

I LCS har Team Liquid denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Per match har Team Liquid ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Counter Logic Gaming

Counter Logic Gaming har denna säsongen i LCS tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan har Counter Logic Gaming i LCS tagit 0 poäng på 0 matcher. På bortaplan har Counter Logic Gaming tagit 0,00 poäng per spelad match.

0 poäng har Counter Logic Gaming tagit i LCS under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Team Liquid - Counter Logic Gaming

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Liquid och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Counter Logic Gaming på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.