Team Liquid – FlyQuest 4/7, odds, speltips, stream

Team Liquid
vs
FlyQuest
21-07-04 23:30 LCS
FlyQuest
Bästa matchoddsen
1 1.28
2 3.40
Vinstchans
Odds för Team Liquid - FlyQuest
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-07-05 01:00:18. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Team Liquid – FlyQuest i 4 juli

Team Liquid och FlyQuest gjorde upp den 4 juli. Matchen spelades i LCS med matchstart 23:30.

De bästa & högsta oddsen inför Team Liquid - FlyQuest

Inför mötet mellan Team Liquid - FlyQuest i LCS så talade spelbolagens odds för en seger till Team Liquid och Unibet gav då det bästa oddset till 1.28 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten Team Liquid, hos de 1 spelbolagen, låg på 3,40 gånger pengarna.

FlyQuest var spelbolagens under dog i mötet mot Team Liquid i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till FlyQuest gav Unibet till oddset 3.40. Snittoddset på att underdogen FlyQuest skulle vinna matchen gav hos de 1 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,28 gånger pengarna inför mötet mot Team Liquid.

Ett kryss mellan Team Liquid och FlyQuest gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . Ett oavgjort spel på Team Liquid - FlyQuest gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Team Liquid

Team Liquid har tagit 0 poäng så här långt i LCS på 0 spelade matcher. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

Team Liquid har ett bortafacit i LCS med 0 poäng på 0 spelade matcher. I LCS har Team Liquid med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

I LCS har Team Liquid 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Det gör att Team Liquid har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit FlyQuest

FlyQuest har i LCS 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu FlyQuest ett snitt på 0 poäng per match.

På 0 matcher har FlyQuest under säsong tagit 0 poäng i event. FlyQuest har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

FlyQuest har på 0 spelade matcher i LCS tagit 0 poäng denna säsongen. FlyQuest har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Team Liquid - FlyQuest

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Liquid, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för FlyQuest.