Team Liquid – MIBR 19/5, odds, speltips, stream

Team Liquid
vs
MIBR
21-05-19 09:00 Six Invitational
MIBR
Bästa matchoddsen
1 1.40
2 2.80
Vinstchans
Odds för Team Liquid - MIBR
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-17 09:57:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Team Liquid – MIBR i 19 maj

Team Liquid och MIBR möttes den 21-05-19 med matchstart 09:00 i Six Invitational.

De bästa oddsen inför Team Liquid - MIBR

På matchen i Six Invitational mellan Team Liquid och MIBR så höll spelbolagen Team Liquid som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.40 hos betway. De 2 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 2,78 att favoriten Team Liquid skulle vinna matchen.

MIBR var underdogs mot Team Liquid och det högsta oddset på nederlagstippade MIBR kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 2.80 gånger pengarna. Snittoddset på att underdogen MIBR skulle vinna matchen gav hos de 2 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,39 gånger pengarna inför mötet mot Team Liquid.

Ett spel på krysset mellan Team Liquid och MIBR gav som högst inför matchen och som du hittade hos . De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Team Liquid - MIBR.

Poängfacit Team Liquid

För Team Liquid så har laget denna säsong i Six Invitational håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Detta gör att Team Liquid har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

Team Liquid har ett bortafacit under säsongen i Six Invitational med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Detta innebär att Team Liquid har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

I Six Invitational har Team Liquid 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Team Liquid har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit MIBR

På 0 matcher i Six Invitational har MIBR nu 0 insamlade poäng. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På 0 matcher har MIBR under säsong tagit 0 poäng i event. MIBR har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

0 poäng har MIBR tagit i Six Invitational under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. MIBR har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Team Liquid - MIBR

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Liquid och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för MIBR på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.