Team Liquid – OG 19/5, odds, speltips, stream

Team Liquid
vs
OG
OG
Odds för Team Liquid - OG
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-19 14:46:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Team Liquid – OG i 19 maj

Matchen mellan Team Liquid och OG i DreamLeague DPC EU övre divisionen spelades den 19/5 med matchstart kl. 16:00.

1X2-oddsen på Team Liquid - OG

Kikade vi på oddsen inför mötet i DreamLeague DPC EU övre divisionen mellan Team Liquid och OG så var Team Liquid oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Bethard gav då det högsta oddset till 1.74 gånger pengarna på Team Liquid som vinnare. I vår oddsjämförelse så gav de 4 spelbolagen i snitt oddset 2,06 på att Team Liquid skulle vinna matchen.

På nederlagstippade OG så kunde du spela på det högsta oddset 2.10 som du hittade hos Bethard. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till OG och de 4 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,73 på en seger till OG.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Team Liquid och OG till det högsta oddset hos . Inför matchstart mellan Team Liquid och OG så gav de 4 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Team Liquid

På 0 spelade matcher har Team Liquid nu 0 insamlade poäng i event. Detta gör att Team Liquid har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan har Team Liquid tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Och detta gör att Team Liquid har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

I DreamLeague DPC EU övre divisionen har Team Liquid 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Detta innebär att Team Liquid har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit OG

OG facit så här långt är 0 inspelade poäng i DreamLeague DPC EU övre divisionen på 0 hemmamatcher. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

OG har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i DreamLeague DPC EU övre divisionen på 0 spelade matcher. Detta gör att Team Liquid har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

OG har tagit 0 poäng i DreamLeague DPC EU övre divisionen under säsong, på 0 spelade matcher. OG har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Team Liquid - OG

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Liquid, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för OG.