Team Liquid – Team One Esports 10/4, odds, speltips, stream

Team Liquid
vs
Team One Esports
21-04-10 16:00 Brasileirão
Team One Esports
Bästa matchoddsen
1 1.45
2 3.20
Vinstchans
Odds för Team Liquid - Team One Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-04-10 04:32:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Team Liquid – Team One Esports i Brasileirão

Team Liquid och Team One Esports möttes den 21-04-10 med matchstart 16:00 i Brasileirão.

Oddsen inför Team Liquid - Team One Esports

Inför mötet mellan Team Liquid - Team One Esports i Brasileirão så talade spelbolagens odds för en seger till Team Liquid och Unibet gav då det bästa oddset till 1.45 gånger pengarna. Favoriten Team Liquid kunde du i snitt spela på till oddset 2,90 gånger pengarna som vinnare hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Betway gav det högsta odds på Team One Esports, som var nederlagstippade mot Team Liquid, till 3.20 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Team One Esports och de 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,38 på en seger till Team One Esports.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Team Liquid och Team One Esports till det högsta oddset hos . De 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Team Liquid

För Team Liquid så har laget denna säsong i Brasileirão håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Detta gör att Team Liquid har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

0 poäng har Team Liquid facit så här långt på 0 matcher i Brasileirão. Och detta gör att Team Liquid har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

I Brasileirão har Team Liquid denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Team One Esports

Team One Esports facit så här långt är 0 inspelade poäng i Brasileirão på 0 hemmamatcher. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan så har Team One Esports i Brasileirão under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Team One Esports har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

Denna säsong har Team One Esports i Brasileirão håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Team Liquid - Team One Esports

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Liquid och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team One Esports på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.