Team Queso – BCN Squad 29/7, odds, speltips, stream

Team Queso
vs
BCN Squad
21-07-29 18:00 LVP
BCN Squad
Bästa matchoddsen
2 2.20
Vinstchans
Odds för Team Queso - BCN Squad
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-07-29 17:33:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Team Queso – BCN Squad i LVP

Mötet i LVP mellan Team Queso och BCN Squad spelades den 29/7 matchstart med start kl. 18:00.

De bästa & högsta oddsen inför Team Queso - BCN Squad

Inför matchen mellan Team Queso och BCN Squad i LVP så var Team Queso spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Team Queso hittade du hos Bethard till 1.69 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten Team Queso, hos de 4 spelbolagen, låg på 2,15 gånger pengarna.

Spelbolagen trodde inte på BCN Squad som vinnare i matchen mot Team Queso. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på BCN Squad som vinnare till 2.20 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till BCN Squad och de 4 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,66 på en seger till BCN Squad.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Team Queso och BCN Squad kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. De 4 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Team Queso

Team Queso har ett hemmafacit så här lång i LVP där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan har Team Queso tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta innebär att Team Queso har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher Team Queso har spelat denna säsong i LVP så har laget tagit 0 poäng. Per match har Team Queso ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit BCN Squad

BCN Squad har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i LVP. Detta innebär att BCN Squad har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Denna säsong i LVP har BCN Squad ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Så här långt så har BCN Squad därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

I LVP har BCN Squad under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Team Queso - BCN Squad

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Queso, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för BCN Squad.