Team Secret – Brame 18/5, odds, speltips, stream

Team Secret
vs
Brame
Brame
Bästa matchoddsen
1 1.16
Vinstchans
Odds för Team Secret - Brame
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-18 14:47:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Team Secret – Brame i 18 maj

Mötet i DreamLeague DPC EU övre divisionen mellan Team Secret och Brame spelades den 18/5 matchstart med start kl. 16:00.

Oddsen inför Team Secret - Brame

Inför matchen mellan Team Secret och Brame i DreamLeague DPC EU övre divisionen så var Team Secret spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Team Secret hittade du hos Unibet till 1.16 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse så gav de 4 spelbolagen i snitt oddset 5,16 på att Team Secret skulle vinna matchen.

Bethard gav det högsta odds på Brame, som var nederlagstippade mot Team Secret, till 5.50 gånger pengarna. I snitt gav de 4 spelbolagen i vår lista oddset 1,14 att Brame skulle ta en oväntad seger.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att Team Secret och Brame skulle kryssa i mötet. Inför matchstart mellan Team Secret och Brame så gav de 4 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Team Secret

Team Secret har tagit 0 poäng så här långt i DreamLeague DPC EU övre divisionen på 0 spelade matcher. Detta gör att Team Secret har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

Team Secret har på bortaplan i DreamLeague DPC EU övre divisionen denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta gör att Team Secret har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

I DreamLeague DPC EU övre divisionen har Team Secret 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Team Secret har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Brame

Brame har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i DreamLeague DPC EU övre divisionen. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På 0 matcher har Brame under säsong tagit 0 poäng i event. Så här långt så har Brame därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På 0 matcher har Brame spelat in 0 poäng denna säsong i event. Per spelad match har Brame ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Team Secret - Brame

Likaresultatet innebär att Team Secret på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Brame har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.