Team Secret – Team Liquid 12/5, odds, speltips, stream

Team Secret
vs
Team Liquid
Team Liquid
Odds för Team Secret - Team Liquid
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 16:17:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Team Secret mötte Team Liquid den 21-05-12

Team Secret och Team Liquid möttes den 21-05-12 med matchstart 16:00 i DreamLeague DPC EU övre divisionen.

De bästa & högsta oddsen inför Team Secret - Team Liquid

Inför mötet mellan Team Secret - Team Liquid i DreamLeague DPC EU övre divisionen så talade spelbolagens odds för en seger till Team Secret och Bethard gav då det bästa oddset till 1.74 gånger pengarna. Team Secret var som sagt favorit inför detta möte och de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,09 gånger pengarna.

Team Liquid var spelbolagens under dog i mötet mot Team Secret i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Team Liquid gav Bethard till oddset 2.10. Snittoddset på att underdogen Team Liquid skulle vinna matchen gav hos de 5 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,70 gånger pengarna inför mötet mot Team Secret.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Team Secret och Team Liquid till det högsta oddset hos . Att Team Secret - Team Liquid skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Team Secret

Team Secret har ett hemmafacit så här lång i DreamLeague DPC EU övre divisionen där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Team Secret har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På bortaplan så har Team Secret under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. I DreamLeague DPC EU övre divisionen har Team Secret med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

Team Secret har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Team Secret har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Team Liquid

Team Liquid har ett facit i DreamLeague DPC EU övre divisionen där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På bortaplan så har Team Liquid i DreamLeague DPC EU övre divisionen under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Så här långt så har Team Liquid därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På totalt 0 matcher Team Liquid har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Team Secret - Team Liquid

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Team Secret har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Team Liquid har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.