Team SMG – South Built Esports 13/5, odds, speltips, stream

Team SMG
vs
South Built Esports
South Built Esports
Bästa matchoddsen
1 1.20
2 4.25
Vinstchans
Odds för Team SMG - South Built Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 23:37:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Team SMG mötte South Built Esports den 21-05-13

Matchen spelades i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen mellan Team SMG och South Built Esports. Mötets matchstart var 07:00 den 13 maj.

Oddsen inför Team SMG - South Built Esports

Inför matchen mellan Team SMG och South Built Esports i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen så var Team SMG spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Team SMG hittade du hos Unibet till 1.20 gånger pengarna. Spelbolagen gav i snitt oddset 4,25 att Team SMG, favoriten hos de 1 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Spelbolagen trodde inte på South Built Esports som vinnare i matchen mot Team SMG. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på South Built Esports som vinnare till 4.25 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,20 på South Built Esports som vinnare.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Team SMG och South Built Esports hittade du hos till oddset . De 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Team SMG

Team SMG har på hemmaplan i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

På 0 spelade matcher har Team SMG denna säsong i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen tagit 0 poäng. Detta innebär att Team SMG har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På de totalt 0 matcher Team SMG har spelat under säsongen i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen så har laget kammat hem 0 poäng. Team SMG har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit South Built Esports

South Built Esports har denna säsongen i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

South Built Esports har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen på 0 spelade matcher. Så här långt så har South Built Esports därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På totalt 0 matcher South Built Esports har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. South Built Esports har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Team SMG - South Built Esports

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Team SMG har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. South Built Esports har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.