Team Spirit – EXTREMUM 20/5, odds, speltips, stream

Team Spirit
vs
EXTREMUM
EXTREMUM
Bästa matchoddsen
1 1.08
Vinstchans
Odds för Team Spirit - EXTREMUM
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-20 12:49:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Team Spirit – EXTREMUM i ESL One CIS Online övre divisionen

Den 21-05-20 så spelades mötet mellan Team Spirit – EXTREMUM i ESL One CIS Online övre divisionen, med matchstart klockan 16:00.

De bästa & högsta oddsen inför Team Spirit - EXTREMUM

På matchen i ESL One CIS Online övre divisionen mellan Team Spirit och EXTREMUM så höll spelbolagen Team Spirit som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.08 hos Unibet. Att Team Spirit skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 7,61 hos de 4 spelbolagen i listan ovan.

Ett spel på EXTREMUM, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 8.25 gånger pengarna hos Bethard. Nederlagstippade EXTREMUM var som sagt ingen favorit i mötet mot Team Spirit och i snitt gav ett spel hos de 4 spelbolagen ovan oddset 1,07.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. De 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Team Spirit - EXTREMUM.

Poängfacit Team Spirit

Hemmalaget Team Spirit har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. På hemmaplan har Team Spirit ett snitt på 0 poäng per match.

Denna säsong har Team Spirit ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

Under säsongen i ESL One CIS Online övre divisionen så har Team Spirit spelat in 0 poäng på 0 matcher. Per match har Team Spirit ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit EXTREMUM

EXTREMUM har i ESL One CIS Online övre divisionen 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Detta innebär att Team Spirit i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På 0 matcher har EXTREMUM under säsong tagit 0 poäng i event. EXTREMUM har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

Denna säsong har EXTREMUM i ESL One CIS Online övre divisionen håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. EXTREMUM har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Team Spirit - EXTREMUM

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Team Spirit har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. EXTREMUM har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.