Team Spirit – HellRaisers 12/5, odds, speltips, stream

Team Spirit
vs
HellRaisers
21-05-12 13:00 Pinn. Cup
HellRaisers
Bästa matchoddsen
1 1.24
2 3.65
Vinstchans
Odds för Team Spirit - HellRaisers
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 12:08:11. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Team Spirit – HellRaisers den 12/5

Team Spirit och HellRaisers i Pinn. Cup med matchstart 13:00 den12 maj.

Oddsen inför Team Spirit - HellRaisers

Kikade vi på oddsen inför mötet i Pinn. Cup mellan Team Spirit och HellRaisers så var Team Spirit oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.24 gånger pengarna på Team Spirit som vinnare. Favoriten Team Spirit kunde du i snitt spela på till oddset 3,65 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

HellRaisers var underdogs mot Team Spirit och det högsta oddset på nederlagstippade HellRaisers kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 3.65 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,24 på HellRaisers som vinnare.

Inför mötet mellan Team Spirit och HellRaisers så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Att Team Spirit och HellRaisers skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Team Spirit

På 0 spelade matcher har Team Spirit nu 0 insamlade poäng i event. Detta gör att Team Spirit har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan så har Team Spirit under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Och detta gör att Team Spirit har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

0 poäng har Team Spirit än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Team Spirit har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit HellRaisers

HellRaisers har ett facit i Pinn. Cup där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan så har HellRaisers i Pinn. Cup under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Så här långt så har HellRaisers därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På 0 matcher HellRaisers har spelat i Pinn. Cup under säsong så har laget håvat in 0 poäng. HellRaisers har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Team Spirit - HellRaisers

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Team Spirit har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. HellRaisers har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.