Team Spirit – OG 15/10, odds, speltips, stream

Team Spirit
vs
OG
21-10-15 07:00 The International
OG
Bästa matchoddsen
1 2.65
2 1.44
Vinstchans
Odds för Team Spirit - OG
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-10-15 07:47:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Team Spirit – OG i The International

Matchen spelades i The International mellan Team Spirit och OG. Mötets matchstart var 07:00 den 15 oktober.

1X2-oddsen på Team Spirit - OG

På matchen i The International mellan Team Spirit och OG så höll spelbolagen OG som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.44 hos Unibet. De 1 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 2,65 att favoriten OG skulle vinna matchen.

Team Spirit var underdogs mot OG och det högsta oddset på nederlagstippade Team Spirit kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 2.65 gånger pengarna. Snittoddset på Team Spirit som segrare låg på 1,44 gånger pengarna inför matchen.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Team Spirit - OG i Champions League till gånger pengarna. Att Team Spirit och OG skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Team Spirit

På hemmaplan har Team Spirit samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i The International. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

På 0 spelade matcher har Team Spirit denna säsong i The International tagit 0 poäng. Detta gör att Team Spirit har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På 0 spelade matcher så har Team Spirit håvat in 0 poäng under säsongen i event. Team Spirit har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit OG

OG har denna säsongen i The International tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Detta innebär att OG har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har OG i The International tagit 0 poäng på 0 matcher. Detta innebär att OG har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

I The International har OG under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Per spelad match har OG ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Team Spirit - OG

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Team Spirit har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. OG har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.