Team Spirit – PuckChamp 24/6, odds, speltips, stream

Team Spirit
vs
PuckChamp
PuckChamp
Bästa matchoddsen
1 1.16
2 4.80
Vinstchans
Odds för Team Spirit - PuckChamp
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-24 19:30:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Team Spirit – PuckChamp i The International E. EU kval

Team Spirit och PuckChamp gjorde upp den 24 juni. Matchen spelades i The International E. EU kval med matchstart 17:45.

Oddsen inför Team Spirit - PuckChamp

Inför mötet mellan Team Spirit - PuckChamp i The International E. EU kval så talade spelbolagens odds för en seger till Team Spirit och Unibet gav då det bästa oddset till 1.16 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till Team Spirit på 4,80 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Unibet gav det högsta odds på PuckChamp, som var nederlagstippade mot Team Spirit, till 4.80 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,16 på PuckChamp som vinnare.

Ett spel på krysset mellan Team Spirit och PuckChamp gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Före avspark mellan Team Spirit - PuckChamp så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Team Spirit

Team Spirit hemmafacit så här långt i The International E. EU kval är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

0 poäng har Team Spirit facit så här långt på 0 matcher i The International E. EU kval. Detta innebär att Team Spirit har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher Team Spirit har spelat denna säsong i The International E. EU kval så har laget tagit 0 poäng. Det gör att Team Spirit har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit PuckChamp

PuckChamp facit så här långt är 0 inspelade poäng i The International E. EU kval på 0 hemmamatcher. Hemma har PuckChamp ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

På bortaplan har PuckChamp i The International E. EU kval tagit 0 poäng på 0 matcher. På bortaplan så har PuckChamp därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

På 0 matcher PuckChamp har spelat i The International E. EU kval under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Detta gör att PuckChamp har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Team Spirit - PuckChamp

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Spirit, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för PuckChamp.