Team Spirit – Team Unique 25/2, odds, speltips, stream

Team Spirit
vs
Unique
Unique
Bästa matchoddsen
1 1.20
2 4.50
Vinstchans
Odds för Team Spirit - Team Unique
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-25 13:07:14. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Team Spirit – Team Unique i ESL One CIS Online övre divisionen

Den 21-02-25 så spelades mötet mellan Team Spirit – Team Unique i ESL One CIS Online övre divisionen, med matchstart klockan 16:55.

Oddsen inför Team Spirit - Team Unique

Inför mötet mellan Team Spirit - Team Unique i ESL One CIS Online övre divisionen så talade spelbolagens odds för en seger till Team Spirit och betway gav då det bästa oddset till 1.20 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till Team Spirit på 4,25 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

4.50 var det högsta oddset på nederlagstippade Team Unique som vinnare i mötet mot Team Spirit. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. Snittoddset på Team Unique som segrare låg på 1,19 gånger pengarna inför matchen.

Inför mötet mellan Team Spirit och Team Unique så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Team Spirit

Hemmalaget Team Spirit har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Team Spirit har ett bortafacit i ESL One CIS Online övre divisionen med 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta gör att Team Spirit har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

I ESL One CIS Online övre divisionen har Team Spirit denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Det gör att Team Spirit har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Team Unique

Team Unique har denna säsongen i ESL One CIS Online övre divisionen tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Detta innebär att Team Unique har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Denna säsong i ESL One CIS Online övre divisionen har Team Unique ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Detta gör att Team Spirit har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Team Unique har på 0 spelade matcher i ESL One CIS Online övre divisionen tagit 0 poäng denna säsongen. Team Unique har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Team Spirit - Team Unique

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Spirit, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Team Unique.