Team Spirit – Winstrike Team 23/6, odds, speltips, stream

Team Spirit
vs
Winstrike
Winstrike
Bästa matchoddsen
1 1.22
2 7.50
Vinstchans
Odds för Team Spirit - Winstrike Team
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-23 11:11:39. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Team Spirit – Winstrike Team i The International E. EU kval

Mötet i The International E. EU kval mellan Team Spirit och Winstrike Team spelades den 23/6 matchstart med start kl. 15:00.

1X2-oddsen på Team Spirit - Winstrike Team

Inför mötet mellan Team Spirit - Winstrike Team i The International E. EU kval så talade spelbolagens odds för en seger till Team Spirit och Unibet gav då det bästa oddset till 1.22 gånger pengarna. De 2 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 5,78 att favoriten Team Spirit skulle vinna matchen.

På nederlagstippade Winstrike Team så kunde du spela på det högsta oddset 7.50 som du hittade hos betway. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 1,13 på Winstrike Team som vinnare.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Team Spirit och Winstrike Team, till gånger pengarna. Före avspark mellan Team Spirit - Winstrike Team så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Team Spirit

För Team Spirit så har laget denna säsong i The International E. EU kval håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Detta innebär att Team Spirit i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Team Spirit har ett bortafacit under säsongen i The International E. EU kval med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

På 0 spelade matcher så har Team Spirit håvat in 0 poäng under säsongen i event. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Winstrike Team

Winstrike Team har ett hemmafacit i The International E. EU kval spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Hemma har Winstrike Team ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

På 0 matcher har Winstrike Team under säsong tagit 0 poäng i event. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Denna säsong har Winstrike Team i The International E. EU kval håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Per spelad match har Winstrike Team ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Team Spirit - Winstrike Team

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Spirit och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Winstrike Team på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.