Team THRLL – mCon Rotterdam 29/6, odds, speltips, stream

Team THRLL
vs
mCon Rotterdam
21-06-29 19:00 Dutch League
mCon Rotterdam
Bästa matchoddsen
1 3.25
2 1.30
Vinstchans
Odds för Team THRLL - mCon Rotterdam
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-29 14:37:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Team THRLL – mCon Rotterdam i Dutch League

Den 21-06-29 så spelades mötet mellan Team THRLL – mCon Rotterdam i Dutch League, med matchstart klockan 19:00.

Oddsen inför Team THRLL - mCon Rotterdam

Kikade vi på oddsen inför mötet i Dutch League mellan Team THRLL och mCon Rotterdam så var mCon Rotterdam oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget betway gav då det högsta oddset till 1.30 gånger pengarna på mCon Rotterdam som vinnare. Snittoddset på favoriten mCon Rotterdam, hos de 5 spelbolagen, låg på 2,96 gånger pengarna.

Ett spel på Team THRLL, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 3.25 gånger pengarna hos Unibet. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 5 spelbolagen i snitt oddset 1,29 på Team THRLL som vinnare.

Inför mötet mellan Team THRLL och mCon Rotterdam så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Före avspark mellan Team THRLL - mCon Rotterdam så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Team THRLL

För Team THRLL så har laget denna säsong i Dutch League håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Detta innebär att Team THRLL i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan har Team THRLL tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har Team THRLL ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

I Dutch League har Team THRLL 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit mCon Rotterdam

MCon Rotterdam har denna säsongen i Dutch League tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Detta innebär att mCon Rotterdam har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

På 0 matcher har mCon Rotterdam under säsong tagit 0 poäng i event. På bortaplan så har mCon Rotterdam därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

På 0 matcher mCon Rotterdam har spelat i Dutch League under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Team THRLL - mCon Rotterdam

Likaresultatet innebär att Team THRLL på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. mCon Rotterdam har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.