Team Unique – Brame 14/5, odds, speltips, stream

Unique
vs
Brame
21-05-14 16:00 Pinn. Cup
Brame
Bästa matchoddsen
1 2.45
2 1.50
Vinstchans
Odds för Team Unique - Brame
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 17:54:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Team Unique – Brame i Pinn. Cup

Med matchstart 16:00 så spelades matchen i Pinn. Cup mellan Team Unique och Brame, den 14 maj.

Oddsen inför Team Unique - Brame

Inför matchen mellan Team Unique och Brame i Pinn. Cup så var Brame spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Brame hittade du hos betway till 1.50 gånger pengarna. Brame var som sagt favorit inför detta möte och de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,43 gånger pengarna.

Oddset på nederlagstippade Team Unique låg som högst på 2.45 hos Unibet. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 1,50 på Team Unique som vinnare.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Team Unique och Brame hittade du hos till oddset . Före avspark mellan Team Unique - Brame så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Team Unique

Team Unique har på hemmaplan i Pinn. Cup spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta innebär att Team Unique i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Denna säsong har Team Unique ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. I Pinn. Cup har Team Unique med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

0 poäng har Team Unique än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Team Unique har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Brame

Brame har ett hemmafacit i Pinn. Cup spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

Brame har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Pinn. Cup på 0 spelade matcher. Detta gör att Team Unique har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Brame har i Pinn. Cup 0 poäng på 0 matcher totalt. Detta gör att Brame har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Team Unique - Brame

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Team Unique har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Brame har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.