Team Unique – Chicken Fighters 13/5, odds, speltips, stream

Unique
vs
Chicken Fighters
21-05-13 11:00 Pinn. Cup
Chicken Fighters
Bästa matchoddsen
1 2.80
2 1.45
Vinstchans
Odds för Team Unique - Chicken Fighters
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 11:51:14. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Team Unique – Chicken Fighters i Pinn. Cup

Team Unique och Chicken Fighters gjorde upp den 13 maj. Matchen spelades i Pinn. Cup med matchstart 11:00.

Oddsen inför Team Unique - Chicken Fighters

Inför mötet mellan Team Unique - Chicken Fighters i Pinn. Cup så talade spelbolagens odds för en seger till Chicken Fighters och betway gav då det bästa oddset till 1.45 gånger pengarna. Att Chicken Fighters skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 2,68 hos de 2 spelbolagen i listan ovan.

Team Unique var spelbolagens under dog i mötet mot Chicken Fighters i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Team Unique gav Unibet till oddset 2.80. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 1,43 på Team Unique som vinnare.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Team Unique och Chicken Fighters kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. De 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Team Unique

På hemmaplan har Team Unique samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Pinn. Cup. Detta innebär att Team Unique i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På 0 spelade matcher har Team Unique denna säsong i Pinn. Cup tagit 0 poäng. I Pinn. Cup har Team Unique med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

På de 0 matcher Team Unique har spelat denna säsong i Pinn. Cup så har laget tagit 0 poäng. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Chicken Fighters

På hemmaplan har Chicken Fighters fått ihop 0 poäng i Pinn. Cup denna säsong på 0 spelade matcher. Hemma har Chicken Fighters ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

Chicken Fighters har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Pinn. Cup på 0 spelade matcher. Chicken Fighters har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

I Pinn. Cup har Chicken Fighters under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Detta gör att Chicken Fighters har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Team Unique - Chicken Fighters

Likaresultatet innebär att Team Unique på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Chicken Fighters har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.