Team Unique – Natus Vincere 16/5, odds, speltips, stream

Unique
vs
Natus Vincere
Natus Vincere
Bästa matchoddsen
1 6.00
2 1.09
Vinstchans
Odds för Team Unique - Natus Vincere
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 23:59:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Team Unique – Natus Vincere i 16 maj

Den 21-05-16 så spelades mötet mellan Team Unique – Natus Vincere i ESL One CIS Online övre divisionen, med matchstart klockan 13:00.

1X2-oddsen på Team Unique - Natus Vincere

Inför matchen mellan Team Unique och Natus Vincere i ESL One CIS Online övre divisionen så var Natus Vincere spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Natus Vincere hittade du hos Unibet till 1.09 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten Natus Vincere, hos de 1 spelbolagen, låg på 6,00 gånger pengarna.

På nederlagstippade Team Unique så kunde du spela på det högsta oddset 6.00 som du hittade hos Unibet. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Team Unique och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,09 på en seger till Team Unique.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Team Unique och Natus Vincere, till gånger pengarna. Att Team Unique - Natus Vincere skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Team Unique

För Team Unique så har laget denna säsong i ESL One CIS Online övre divisionen håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Team Unique ett poängsnitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har Team Unique under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan har Team Unique därmed 0,00 poäng per match.

Team Unique har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Team Unique har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Natus Vincere

Natus Vincere har denna säsongen i ESL One CIS Online övre divisionen tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Natus Vincere har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan så har Natus Vincere i ESL One CIS Online övre divisionen under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Detta innebär att Natus Vincere har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

På 0 matcher Natus Vincere har spelat i ESL One CIS Online övre divisionen under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Per spelad match har Natus Vincere ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Team Unique - Natus Vincere

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Team Unique har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Natus Vincere har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.