Team Unknown – Hokori 23/6, odds, speltips, stream

Team Unknown
vs
Hokori
Hokori
Bästa matchoddsen
1 1.30
2 3.45
Vinstchans
Odds för Team Unknown - Hokori
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-23 20:31:30. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Team Unknown mötte Hokori den 21-06-23

Med matchstart 21:00 så spelades matchen i The International SA Qual. mellan Team Unknown och Hokori, den 23 juni.

De bästa & högsta oddsen inför Team Unknown - Hokori

Kikade vi på oddsen inför mötet i The International SA Qual. mellan Team Unknown och Hokori så var Team Unknown oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget betway gav då det högsta oddset till 1.30 gånger pengarna på Team Unknown som vinnare. Favoriten Team Unknown kunde du i snitt spela på till oddset 3,28 gånger pengarna som vinnare hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Oddset på nederlagstippade Hokori låg som högst på 3.45 hos Unibet. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Hokori och de 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,29 på en seger till Hokori.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Team Unknown och Hokori kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Före avspark mellan Team Unknown - Hokori så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Team Unknown

Hemmalaget Team Unknown har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Team Unknown ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Team Unknown har på bortaplan i The International SA Qual. denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta gör att Team Unknown har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På de totalt 0 matcher Team Unknown har spelat under säsongen i The International SA Qual. så har laget kammat hem 0 poäng. Det gör att Team Unknown har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Hokori

Hokori har ett facit i The International SA Qual. där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta innebär att Team Unknown i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Hokori har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i The International SA Qual. på 0 spelade matcher. Detta gör att Team Unknown har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Hokori har tagit 0 poäng i The International SA Qual. under säsong, på 0 spelade matcher. Hokori har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Team Unknown - Hokori

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Unknown, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Hokori.