Team Unknown – SG e-sports 19/5, odds, speltips, stream

Team Unknown
vs
SG e-sports
SG e-sports
Bästa matchoddsen
1 2.25
2 1.57
Vinstchans
Odds för Team Unknown - SG e-sports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-18 04:03:31. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Team Unknown – SG e-sports matchstart 19 maj

Team Unknown och SG e-sports gjorde upp den 19 maj. Matchen spelades i OGA DPC SA Regional League övre divisionen med matchstart 22:00.

Oddsen inför Team Unknown - SG e-sports

Inför matchen mellan Team Unknown och SG e-sports i OGA DPC SA Regional League övre divisionen så var SG e-sports spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på SG e-sports hittade du hos Unibet till 1.57 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till SG e-sports på 2,25 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

På nederlagstippade Team Unknown så kunde du spela på det högsta oddset 2.25 som du hittade hos Unibet. Nederlagstippade Team Unknown var som sagt ingen favorit i mötet mot SG e-sports och i snitt gav ett spel hos de 1 spelbolagen ovan oddset 1,57.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Team Unknown och SG e-sports hittade du hos till oddset . Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Team Unknown

För Team Unknown så har laget denna säsong i OGA DPC SA Regional League övre divisionen håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Detta innebär att Team Unknown i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Team Unknown har på bortaplan i OGA DPC SA Regional League övre divisionen denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta innebär att Team Unknown har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På de totalt 0 matcher Team Unknown har spelat under säsongen i OGA DPC SA Regional League övre divisionen så har laget kammat hem 0 poäng. Detta innebär att Team Unknown har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit SG e-sports

SG e-sports har denna säsongen i OGA DPC SA Regional League övre divisionen tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Hemma har SG e-sports ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

Denna säsong i OGA DPC SA Regional League övre divisionen har SG e-sports ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Så här långt så har SG e-sports därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Denna säsong har SG e-sports i OGA DPC SA Regional League övre divisionen håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. SG e-sports har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Team Unknown - SG e-sports

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Unknown, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för SG e-sports.