Team Vitality – Chaos Esports Club 19/10, odds, speltips, stream

Team Vitality
vs
Chaos Esports Club
20-10-19 20:00 EUL
Chaos Esports Club
Bästa matchoddsen
1 1.50
2 2.40
Vinstchans
Odds för Team Vitality - Chaos Esports Club

Oddsen uppdaterades 2020-10-19 05:43:12. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Team Vitality – Chaos Esports Club i EUL

Med matchstart 20:00 så spelades matchen i EUL mellan Team Vitality och Chaos Esports Club, den 19 oktober.

Oddsen inför Team Vitality - Chaos Esports Club

Inför mötet mellan Team Vitality - Chaos Esports Club i EUL så talade spelbolagens odds för en seger till Team Vitality och betway gav då det bästa oddset till 1.50 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten Team Vitality, hos de 1 spelbolagen, låg på 2,40 gånger pengarna.

På nederlagstippade Chaos Esports Club så kunde du spela på det högsta oddset 2.40 som du hittade hos betway. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,50 gånger pengarna på Chaos Esports Club som vinnare.

Inför mötet mellan Team Vitality och Chaos Esports Club så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Ett oavgjort spel på Team Vitality - Chaos Esports Club gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Team Vitality

Team Vitality har tagit 0 poäng så här långt i EUL på 0 spelade matcher. Team Vitality har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På 0 spelade matcher har Team Vitality denna säsong i EUL tagit 0 poäng. Så här långt har Team Vitality ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

I EUL har Team Vitality denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Team Vitality har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Chaos Esports Club

Chaos Esports Club har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i EUL. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan har Chaos Esports Club i EUL tagit 0 poäng på 0 matcher. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Denna säsong har Chaos Esports Club i EUL håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Chaos Esports Club har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Team Vitality - Chaos Esports Club

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Vitality och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Chaos Esports Club på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.