Team WE – Rare Atom 26/6, odds, speltips, stream

Team WE
vs
Rare Atom
21-06-26 07:00 LPL
Rare Atom
Bästa matchoddsen
1 1.87
2 1.87
Vinstchans
Odds för Team WE - Rare Atom
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-26 07:35:25. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Team WE – Rare Atom i LPL

Matchen spelades i LPL mellan Team WE och Rare Atom. Mötets matchstart var 07:00 den 26 juni.

De bästa oddsen inför Team WE - Rare Atom

På matchen i LPL mellan Team WE och Rare Atom så höll spelbolagen Team WE som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset hos . De 3 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset att favoriten Team WE skulle vinna matchen.

Team WE var nederlagstippade i mötet mot Team WE och det högsta oddset på Team WE som vinnare hittade du hos Unibet till oddset 1.87. Nederlagstippade Team WE var som sagt ingen favorit i mötet mot Team WE och i snitt gav ett spel hos de 3 spelbolagen ovan oddset .

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Team WE och Rare Atom kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Att Team WE och Rare Atom skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 3 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Team WE

Team WE har på hemmaplan i LPL spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan så har Team WE under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Så här långt har Team WE ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

Team WE har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Detta innebär att Team WE har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Rare Atom

På hemmaplan har Rare Atom fått ihop 0 poäng i LPL denna säsong på 0 spelade matcher. Detta innebär att Rare Atom har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Team WE har ett facit på bortaplan denna säsong i LPL med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Detta innebär att Rare Atom har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

0 poäng har Rare Atom tagit i LPL under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Team WE - Rare Atom

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team WE och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Rare Atom på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.