Thunder Awaken – TSM 15/5, odds, speltips, streaming

Thunder Awaken
22-05-15 12:50 ESL One
TSM
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Thunder Awaken - TSM
Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Thunder Awaken – TSM i ESL One

Thunder Awaken och TSM i ESL One med matchstart 12:50 den15 maj.

Poängfacit Thunder Awaken

Thunder Awaken har på hemmaplan i ESL One spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

På bortaplan så har Thunder Awaken under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan så har Thunder Awaken därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

På de totalt 0 matcher Thunder Awaken har spelat under säsongen i ESL One så har laget kammat hem 0 poäng. Det gör att Thunder Awaken har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit TSM

TSM har ett hemmafacit i ESL One spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu TSM ett snitt på 0 poäng per match.

TSM har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i ESL One på 0 spelade matcher. Och detta innebär att Thunder Awaken har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

TSM har i ESL One ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. TSM har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Thunder Awaken - TSM

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Thunder Awaken har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. TSM har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.