Thunder Predator – Latam Defenders 24/2, odds, speltips, streaming

Thunder Predator
vs
Latam Defenders
Latam Defenders
Bästa matchoddsen
1 1.07
2 7.50
Vinstchans
Odds för Thunder Predator - Latam Defenders
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-24 20:26:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Thunder Predator – Latam Defenders matchstart 24 februari

Matchen spelades i OGA DPC SA Regional League övre divisionen mellan Thunder Predator och Latam Defenders. Mötets matchstart var 23:00 den 24 februari.

1X2-oddsen på Thunder Predator - Latam Defenders

På matchen i OGA DPC SA Regional League övre divisionen mellan Thunder Predator och Latam Defenders så höll spelbolagen Thunder Predator som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.07 hos betway. I vår oddsjämförelse så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 7,25 på att Thunder Predator skulle vinna matchen.

Latam Defenders var underdogs mot Thunder Predator och det högsta oddset på nederlagstippade Latam Defenders kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 7.50 gånger pengarna. I snitt så kunde du spela på att Latam Defenders gick vinnande ur detta möte till oddset 1,07 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Ett spel på krysset mellan Thunder Predator och Latam Defenders gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Snittoddet hos de 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Thunder Predator

Thunder Predator har ett hemmafacit så här lång i OGA DPC SA Regional League övre divisionen där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

Thunder Predator har ett bortafacit i OGA DPC SA Regional League övre divisionen med 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta innebär att Thunder Predator har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

0 poäng har Thunder Predator än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Det gör att Thunder Predator har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Latam Defenders

Latam Defenders har ett facit i OGA DPC SA Regional League övre divisionen där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Denna säsong i OGA DPC SA Regional League övre divisionen har Latam Defenders ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Detta gör att Thunder Predator har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Latam Defenders har tagit 0 poäng i OGA DPC SA Regional League övre divisionen under säsong, på 0 spelade matcher. Latam Defenders har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Thunder Predator - Latam Defenders

Likaresultatet innebär att Thunder Predator på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Latam Defenders har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.