Tottenham – Everton 12/5, odds, speltips, livestream

Tottenham
vs
Everton
2019-05-12 17:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Tottenham – Everton
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2018-08-11 10:34:20. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Avspark 2019-05-12 17:00

Everton gästar Tottenham i Premier League med matchstart 17:00 den 12/5.

Tottenham - Everton speltips

 På utvalda matcher har vi skrivit bettingtips som du kan ta del av. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra rekar på Tottenham-Everton, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska betta eller inte. Kika in under vår sida om speltips för att satsa på någon annan match än Tottenham-Everton.

Tottenham är favorit i mötet om vi jämför oddsen från spelbolagen och just nu hittar du det mest fördelaktiga oddset hos 10bet till oddset 1.95. Tror du att Everton vinner matchen, trots att spelbolagen favoriserar Tottenham, så ger 10bet det högsta oddset till 3.25 gånger pengarna.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på .

Jämför oddsen nedan

Om du vill betta på Tottenham - Everton så kan du jämföra oddsen nedan från spelbolagen för att hitta de bästa oddsen på olika speltyper som spelbolagen erbjuder.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Premier League så har Tottenham ett genomsnitt på 1,71 per match på 7 hemmamatcher som laget spelat. Under säsongen som har gått har Tottenham släppt in totalt 6 mål på 7 matcher som laget spelat på hemmaplan i Premier League, det innebär att Tottenham släppt in 0,86 mål per match i snitt.

Under säsongen i Premier League har Everton gjort 8 mål på de 8 bortamatcher man spelat. Everton har å sin sida ett bortafacit med 13 insläppta mål under säsongen i Premier League.

Per match har Tottenham ett snitt på 1,82 gjorda mål, på de 17 matcher som spelats i Premier League under säsongen som gått. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Tottenham ett snitt på 0,94 insläppta mål per match, på de 17 matcher som spelats.

Per match har Everton i snitt producerat 1,41 mål framåt på de 17 matcher som spelats i Premier League. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Everton släppt in 1,29 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 17 matcher som har spelats.