Trident Clan – Fantastic Five 6/5, odds, streaming, speltips

Trident Clan
vs
Fantastic Five
Fantastic Five
Bästa matchoddsen
1 2.30
2 1.55
Vinstchans
Odds för Trident Clan - Fantastic Five
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-05 00:46:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Trident Clan – Fantastic Five matchstart 6 maj

Matchen mellan Trident Clan och Fantastic Five i ESL One CIS Online lägre divisionen spelades den 6/5 med matchstart kl. 10:00.

1X2-oddsen på Trident Clan - Fantastic Five

Kikade vi på oddsen inför mötet i ESL One CIS Online lägre divisionen mellan Trident Clan och Fantastic Five så var Fantastic Five oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.55 gånger pengarna på Fantastic Five som vinnare. I vår oddsjämförelse så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 2,30 på att Fantastic Five skulle vinna matchen.

Trident Clan var spelbolagens under dog i mötet mot Fantastic Five i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Trident Clan gav Unibet till oddset 2.30. Snittoddset på att underdogen Trident Clan skulle vinna matchen gav hos de 2 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,55 gånger pengarna inför mötet mot Fantastic Five.

Ett kryss mellan Trident Clan och Fantastic Five gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . Att Trident Clan - Fantastic Five skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Trident Clan

Trident Clan har på hemmaplan i ESL One CIS Online lägre divisionen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

Trident Clan har ett bortafacit i ESL One CIS Online lägre divisionen med 0 poäng på 0 spelade matcher. Och detta gör att Trident Clan har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

På 0 spelade matcher så har Trident Clan håvat in 0 poäng under säsongen i event. Per match har Trident Clan ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Fantastic Five

Fantastic Five facit så här långt är 0 inspelade poäng i ESL One CIS Online lägre divisionen på 0 hemmamatcher. Detta innebär att Trident Clan i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Fantastic Five har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i ESL One CIS Online lägre divisionen på 0 spelade matcher. Så här långt så har Fantastic Five därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Fantastic Five har i ESL One CIS Online lägre divisionen 0 poäng på 0 matcher totalt. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Trident Clan - Fantastic Five

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Trident Clan har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Fantastic Five har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.