TSM – Ninjas in Pyjamas 16/5, odds, livestream, speltips

TSM
vs
Ninjas in Pyjamas
21-05-16 16:30 Six Invitational
Ninjas in Pyjamas
Bästa matchoddsen
1 1.68
2 2.05
Vinstchans
Odds för TSM - Ninjas in Pyjamas
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 23:43:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo TSM – Ninjas in Pyjamas i Six Invitational

Matchen mellan TSM och Ninjas in Pyjamas i Six Invitational spelades den 16/5 med matchstart kl. 16:30.

1X2-oddsen på TSM - Ninjas in Pyjamas

Kikade vi på oddsen inför mötet i Six Invitational mellan TSM och Ninjas in Pyjamas så var TSM oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.68 gånger pengarna på TSM som vinnare. TSM var som sagt favorit inför detta möte och de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,05 gånger pengarna.

Ett spel på Ninjas in Pyjamas, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 2.05 gånger pengarna hos Unibet. Snittoddset på att underdogen Ninjas in Pyjamas skulle vinna matchen gav hos de 1 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,68 gånger pengarna inför mötet mot TSM.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan TSM och Ninjas in Pyjamas till det högsta oddset hos . Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit TSM

På hemmaplan har TSM samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Six Invitational. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

TSM har ett bortafacit i Six Invitational med 0 poäng på 0 spelade matcher. På bortaplan har TSM därmed 0,00 poäng per match.

På de totalt 0 matcher TSM har spelat under säsongen i Six Invitational så har laget kammat hem 0 poäng. Per match har TSM ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Ninjas in Pyjamas

Ninjas in Pyjamas har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i Six Invitational. Ninjas in Pyjamas har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan så har Ninjas in Pyjamas i Six Invitational under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Detta innebär att Ninjas in Pyjamas har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

Ninjas in Pyjamas har på 0 spelade matcher i Six Invitational tagit 0 poäng denna säsongen. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för TSM - Ninjas in Pyjamas

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för TSM, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Ninjas in Pyjamas.