Ultra Prime – Edward Gaming 29/6, odds, live stream, speltips

Ultra Prime
vs
Edward Gaming
21-06-29 09:00 LPL
Edward Gaming
Bästa matchoddsen
2 1.05
Vinstchans
Odds för Ultra Prime - Edward Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-29 08:45:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Ultra Prime – Edward Gaming i LPL

Matchen spelades i LPL mellan Ultra Prime och Edward Gaming. Mötets matchstart var 09:00 den 29 juni.

De bästa & högsta oddsen inför Ultra Prime - Edward Gaming

Inför matchen mellan Ultra Prime och Edward Gaming i LPL så var Edward Gaming spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Edward Gaming hittade du hos betway till 1.05 gånger pengarna. Spelbolagen gav i snitt oddset 10,21 att Edward Gaming, favoriten hos de 6 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

På nederlagstippade Ultra Prime så kunde du spela på det högsta oddset 11.00 som du hittade hos Bethard. Snittoddset på att underdogen Ultra Prime skulle vinna matchen gav hos de 6 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,03 gånger pengarna inför mötet mot Edward Gaming.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 6 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Ultra Prime

Ultra Prime har tagit 0 poäng så här långt i LPL på 0 spelade matcher. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På 0 spelade matcher har Ultra Prime denna säsong i LPL tagit 0 poäng. Detta gör att Ultra Prime har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher Ultra Prime har spelat denna säsong i LPL så har laget tagit 0 poäng. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Edward Gaming

Edward Gaming har ett facit i LPL där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan så har Edward Gaming i LPL under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Detta innebär att Edward Gaming har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

I LPL har Edward Gaming under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Edward Gaming har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Ultra Prime - Edward Gaming

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Ultra Prime har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Edward Gaming har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.